8x zo merk je stiekem dat hij of zij níet de ware is voor jou

 

Of je nu single of al gelukkig getrouwd bent: we herkennen het allemaal. Je ontmoet iemand, het klikt, het is leuk, je bent verliefd en het waait ook zo weer over.

 

Zo gaan die dingen. Kun je het lang en kort over hebben. Want eigenlijk zijn bijna alle mannen of vrouwen die je ontmoet het nét niet, zeg maar. Uiteindelijk is er maar één meant to be voor je en dat is maar goed ook. Dat scheelt je een boel daten en logeren. De meeste mensen die je ontmoet in je leven, liefdes zeker, passen alleen in een bepaalde fase van je leven bij je en zeker niet voor altijd en eeuwig.

 

Weet je het nu niet helemaal met je huidige liefde? Check dan deze punten even, want zo weet je zeker of hij of zij de ware is voor je. Of nét niet, dus.

 

1. Je ergert je aan bepaalde dingen en daar kun je niets aan doen. Je vindt niet alles knap. Die suffe onderbroeken: mwah. Die zweetoksels: mwah. Die rare lach, die platte billen: mwah. Als hij of zij het wel is voor je zie je geen enkele flaw. Dan zie je alleen maar knapte.

 

2. Jullie maken gauw ruzie en je weet eigenlijk niet waarom. Alsof je het erom doet, zodat je partner boos is en die je even met rust laat.

 

3. Je loert nog naar andere mannen of vrouwen, stiekem om te kijken wat voor vissen er nog meer zwemmen in die vijver. En of je niet een vervanger kunt vinden, voor als het straks ‘over’ is.

 

4.  Je vrienden vinden hem of haar niet écht heul erg leuk. Dat merk je. Ze willen niet dubbeldaten, het blijft een beetje koeltjes vanaf hun kant. En dat zegt dus meer dan je denkt, want zij kennen je al langer.

 

5. Al dat ge-I-love-you en poekie-poekie voor het slapengaan: van jou hoeft het niet zo en kan het ook wel zonder. ‘Welterusten’, ‘slaap lekker’.

 

6. Je gaat liever een avond met een vriendin uit eten dan dat je met je partner thuisblijft. Zegt ook meer dan je denkt.

 

7. Je reageert niet op alle berichtjes die je geliefde stuurt. Geen tijd voor, geen zin in. Komt straks wel, vertel het je zo wel.

 

8. Je denkt nog aan een ex of droomt over je vrijgezelle leven. Oei, tijd om je biezen te pakken.

 

Hoe lastig ook: sommige liefdes kun je maar beter vergeten, daar word je uiteindelijk gelukkiger van. Want samenzijn met iemand die níet je ware is, dat wil je niet. Nu niet, nooit niet, dus als je het niet helemaal voelt… Smeer ‘m snel!

 

 

Door: Redactie Amayzine