6x goedkoop een weekendje weg

 

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar via deze sites kan het dus echt. Een weekendje weg was nog nooit zo goedkoop. 

 

Een avondje in een bungalowpark hoeft écht niet duur te zijn. Bij Bungalow Specials vind je al een nachtje in het mooie Vakantiepark Westerbergen, met speelparadijs voor kinderen, een overdekt zwembad en bosrijke omgeving, voor maar liefst 79 euro. 

 

Een heerlijk nachtje in een hotel in eigen land of zelfs in het buitenland wordt een stuk goedkoper met de fijne deals van Hotels.com Op deze fantastische site staan er momenteel Winterdeals met wel 40 procent korting. Zo kun je in Londen voor een spotprijs van 100 euro verblijven. Wie wil dat nou niet?

 

Zo Weg doet ook heerlijk mee aan de beste winterkortingen. Zo verblijf je al 2 nachten in het prachtige viersterren Hotel Druiventros, inclusief Eftelingkaartjes voor maar 84 euro. Begin je je koffer al te pakken?

 

Wie Social Deal nog niet kent, moet nu eens heeeeel snel gaan kijken. De deals op deze site lopen op tot wel 70 procent korting. Maak een account aan en verdiep je in de leukste restaurants, dagjes weg en hotels met gratis entree naar de mooiste spa’s. Dat is nog eens lekker genieten tijdens deze koude winterdagen. 

Een weekendje weg voor een paar tientjes klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan het via Voordeel Uitjes. Heerlijk overnachten bij Gasterij Berg en Dal inclusief ontbijt voor maar 20 (ja, echt) euro. Maar wees er snel bij, want op is op.

Ben jij ook toe aan een relaxed weekendje in een spa, inclusief overnachting en ontbijt? Tja, ik ook. En nu kan het ook nog eens voor een spotprijsje. Want via Hotel Specials vind je dé beste spa kortingen. Bij het Van der Valk hotel in Breukelen verblijf je namelijk voor maar 69 euro. Misschien zie ik je daar?