6x dingen die te asociaal zijn om in het openbaar te eten

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 6x dingen die te asociaal zijn om in het openbaar te eten.

 

 

Dingen die te asociaal zijn om in het openbaar te eten: het zijn er nogal wat. En dat vinden niet alleen wij, ook jullie kunnen er wat van! Dit zijn volgens jullie de dingen die echt te asociaal zijn om te eten in het openbaar.

 

Pasta pesto
Ondanks dat de pasta pesto van de beroemde 3-sterrenchef Massimo Bottura de allerlekkerste ter wereld is, werd deze Italiaanse klassieker toch genoemd. Maar waarom? Is het de knoflookgeur? De geurige basilicum? De Parmezaan? Groene stukjes tussen tanden erna? Leg het ons uit!

 

Broodje zalm
Een broodje belegd met een plak zalm. Euh, no thanks aldus jullie. En I feel you. Niet alleen ik vind de geur tijdens onze redactielunch goor, een broodje zalm eten in een volle collegezaal is volgers jullie ook niet zo’n goed idee…

 

Leverworst en smeerworst
Nu we het toch over broodjes hebben, ook leverworst en smeerworst worden meerdere keren door jullie genoemd. En ook dat kan ik wel begrijpen, want de lucht van zo’n lichtroze rol uit de supermarkt is niet iets waar je ’s ochtends blij van wordt. Behalve als je het thuis eet, mmm!

 

Pindakaas
Oh man, ik ben gek op pindakaas. Ik maak het zelfs thuis met deze geniale pindakaas-maker. Maar als je net voor een broodje pindakaas etend iemand in de trein zit, en je vervolgens nog de hele rit in de walm zit, zouden jullie (en ik toch ook wel) naar een andere coupe vertrekken.

 

Yoghurt
Een bak yoghurt eten in het bijzijn van anderen, daar zijn jullie ook geen fan van. Niet alleen het leegschrapen van de yoghurtbak maar ook de lucht doet meerdere dingen dan irritaties omhoog borrelen…

 

Mandarijnen
Er bestaat team-mandarijngeur en team-anti-mandarijngeur. Sommige van onze lezers worden niet blij als ze de zoete geur van dit oranje stukje fruit ruiken. Maar eerlijk is eerlijk, liever een vers gepeld mandarijntje dan de lucht van tonijnsalade, of niet?

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav