FRANSKA X PHILIPS LUMEA

5 redenen waarom ik met de Philips Lumea voortaan tijd bespaar

 

Zo heb ik altijd gladde benen en ik houd nog tijd over ook.

 

 

Noem me ouderwets, maar ik ben nu eenmaal van de gladde benen en oksels. Ik heb nogal donker haar en dat stoort me als ik met blote armen en benen de zon in wil. Ik onthaar me dus liever wel, maar niet met wax want vind ik zo’n pijnlijk gedoe. Waxen wordt bij mij ook altijd een vieze boel omdat ik de restjes was  niet zo makkelijk van mijn benen krijg. Dan is het bovendien een tijdrovend klusje om dat plakkerige spul helemaal van mijn huid te poetsen.

 

En misschien vind je dit een raar praatje, maar wist je dat er op een nat scheermesje bijna vijf miljoen bacteriën zitten? Toen ik dit las heb ik meteen een Philips Lumea gekocht, om op een veilige, pijnloze en schone manier mijn stoppeltjes te laten verdwijnen. Het gaat nog supersnel ook, ik bespaar er zelfs tijd mee.

 

1. Zo sta ik nooit meer mét stoppeltjes maar zónder scheermesje onder de douche. Voorheen moest ik weleens drijfnat op zoek naar een nieuw mesje dat toch ergens in het badkamerkastje moest liggen. Of ze waren weer eens op waardoor ik op een mooie dag toch weer een lange broek aan moest.

 

2. Dat scheren kostte me iedere keer zeker vijf minuten extra. Juist omdat ik altijd bang was dat ik in de haast mijn huid beschadigde, moest ik er wel even de tijd voor nemen. Maar sinds ik de Lumea gebruik ben ik ’s ochtends zo klaar met mijn ochtendritueel. Want ik flits even tussendoor, op een moment dat het mij uitkomt. Meestal als ik op de bank zit en een serie kijk of gezellig met een vriendin aan de telefoon hang. Door de handige hulpstukjes die bij het apparaatje horen kan ik ieder plekje wel veilig ontharen. De SenseIQ- technologie detecteert de tint van mijn huid en past zo de lichtintensiteit aan voor de meest comfortabele behandeling.

 

3. Omdat ik me niet meer openhaal met het scheermes hoef ik nooit meer op zoek naar een pleister als ik me voor de zoveelste keer gesneden heb. Het staat ook zo suf als je een jurkje draagt, zo’n pleister op je knieën.

 

4. Als het weer tijd is voor de volgende sessie hoef ik niet meer te wachten tot mijn afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Ik pak mijn Lumea uit de kast en kan meteen zelf beginnen met flitsen. De eerste paar behandelingen deed ik om de twee weken, daarna hoefde ik het nog maar eens in de vier à acht weken te herhalen tot de haartjes in rust waren en ze helemaal wegbleven. Dat is dus een beetje afhankelijk van je haargroei en of je het goed bijhoudt.

 

5. De IPL-lichttechnologie, die ervoor zorgt dat de haartjes bij de wortel loslaten, is veilig, pijnloos en supersnel in gebruik. In een kwartiertje ben ik klaar en ik heb daarna tot wel zes maanden lang plezier van een gladde, zachte en haarvrije huid. Ik heb er ’s ochtends dus geen omkijken meer naar. En om de volgende flitssessie niet te vergeten krijg ik via de Lumea App een seintje, wel zo handig.

 

Dankzij de Philips Lumea ben ik dus every moment ready en hoef ik me niet meer te haasten als ik zacht en glad de deur uit wil. Zo houd ik tijd over, voor een extra lui ontbijtje in de zon bijvoorbeeld.        

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 
                              

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit