Woensdag Windag

Pompiedompiedom. Een jaar lang leesplezier als je geluk hebt. Want er is weer iets heel leuks weg te geven deze week.

 

Niet omdat ik er ooit zelf bij betrokken was, maar misschien een klein beetje toch. Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan. Ik blijf een zwak houden voor het maandblad ZIN. Lekker pittig, mooie interviews, altijd wel weer een artikel over financiën dat ik absoluut van plan ben om te gaan lezen, maar waar ik dan vervolgens weer nooit aan toe kom. Maar toch, het ligt daar maar naar me te kijken vanaf de keukentafel met zo’n blik van: mens, je hebt me nog lang niet uit. En zo zit dat met dit blad. Heb je niet snel uit. Staat lekker veel in..

 

De makers zeggen er zelf dit over: ‘Zin is hét magazine voor vrouwen en mannen (50+) die middenin het leven staan en vrolijk oud worden’. Kijk, dat spreek aan toch? Ken je het?

 

Ik mag gewoon drie jaarabonnementen weggeven. Dus misschien ken je het binnenkort en raak je net als ik verslingerd.

 

Wil je kans maken? Reageer dan even onder het bericht over deze woensdag-windag op onze Facebook-pagina. Let op, stuur me geen chatbericht, die kom ik vaak pas heel laat tegen. Heb je geen Facebook, dan kun je een mailtje sturen naar Winnen@franska.nl.

 

Heel veel succes en misschien ben jij de gelukkige! Woensdag Windag

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.