Woensdag Windag

Er staan drie heerlijke setjes Aruba Aloe Vera op je te wachten. Wie weet ben jij de gelukkige.

 

Op Curaçao hoorde ik voor het eerst van aloë vera. M’n vriend had zich onder water gebrand aan brandkoraal. ‘Gewoon met de aloë vera-plant insmeren,’ zei een mevrouw die  in de buurt stond. Waar je dat spul dan moest zoeken wist ze niet, maar ze had dit van haar moeder geleerd.

 

Nou, ik weet het intussen te vinden, hoor. Sterker nog, er staan drie setjes Aruba Aloe ter waarde van tweeëntwintig euro op je te wachten. En je hoeft heus niet te wachten met smeren tot je iets oploopt. Het is gewoon heel lekker spul en erg goed voor je huid. En omdat er pure aloë vera in zit, is het inderdaad ook nog genezend.

 

In die setjes die klaar staan zitten twee producten: Vitamin E en Special Care. De Vitamin E is een olievrije gel die perfect is voor de dagelijkse behandeling van gezicht en lichaam, maar ook onder make-up of als een aftershave moisturizer. Oppassen geblazen dus: je bent ‘m zo kwijt.  De Special Care is een klassieker, waar naast vitamine E de pure aloë vera van Aruba in zit en ook nog jojoba-olie. Heel goed voor een droge, geïrriteerde huid.

 

 

Wil je zo’n setje winnen? Even reageren op m’n Facebook-pagina onder dit artikel. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Fijne dag en veel succes!
 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska