Woensdag Windag

Tijd voor ‘Il Dolce Far Niente’, om het maar eens op z’n Italiaans te zeggen. Oftewel lekker luieren. Want dat heb je wel verdiend.

 

Een ‘Dolce Vita, of liever een Dolce far Niente winnen? Kan zomaar gebeuren als je meedoet aan de Franska.nl woensdag windag van vandaag. Dan plof jij binnenkort lekker in de tuin op je eigen persoonlijke Lamzac. En dat ook nog in de kleur van jouw keuze.

 

Lamzac? Jazeker. Klinkt misschien niet netjes, maar zo met een ‘c’ aan het einde komt het al wel een beetje chic over toch? Het is een ontwerp van het beroemde merk Fatboy. Ben ik eigenlijk best fan van, heb ooit met zo’n giga zitzak in jeans-uitvoering naar m’n auto lopen slepen, omdat ik daar thuis in neer wilde ploffen. Heb ik welgeteld een keer of twee kunnen doen, want daarna werd ie ingepikt door visite of door de katten.

 

 

En dan is er nu dus eentje om languit op de liggen in de tuin. Of op het strand. Gewoon meenemen, weegt maar een kilo. En natuurlijk mag ie in huis ook. Hij is 200 x 90 x 50 cm en is er in zeven kleuren: Aqua Blue, Grass Green, Black, Petrol, Lime Green, Taupe, Red en in een Hawaii-dessin in twee kleuren: Hawaii Blue of Hawaii Brown. Kijk hier maar even: De winkelwaarde is  €74.50 (of €85.50 voor de Hawaii). 

Wil je kans maken? Ik mag er twee weggeven

 

Gewoon even reageren op het Facebook-bericht over deze woensdag windag- actie. Zet meteen even je favoriete kleur erbij. Geen Facebook? Doe dan maar een mailtje naar winnen@franska.nl Over een week maak ik de winnaars bekend.

 

Heel veel succes!

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.