Woensdag Windag

Geuren en herinneringen. Dit is er zo een. Maar dan in een leuk nieuw jasje. En…te winnen vandaag.

 

Superleuk vond ik dit parfum. Het toppunt van nostalgie en toch weer helemaal nieuw en anders. Ik ben een beetje een parfummetjes-freak. In een warenhuis baal ik al snel dat ik maar twee polsen heb om te spuiten en te ruiken. Dus belandt er altijd nog wel een spuitje een eindje verderop op m’n onderarmen en gebruik ik in geval van uiterste nood ook nog de bovenkant van m’n handen. Toch leuker dan die papiertjes. Al kun je daar wel weer iets leuks mee doen. Nou, de geur waarvan ik er vandaag vijf weg mag geven is een en al herinnering. Ik denk eigenlijk wel voor zo ongeveer iedereen. Want wie kent hem niet?

 

4711

 

Om precies te zijn, de ‘4711 Remix Cologne Edition 2018’. Wil je hem winnen? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en daar reageren onder het bericht over deze Woensdag Windag. Of (alleen als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Veel succes!

 

PS.

Er staat weer een nieuwe playlist klaar op Radio Franska. Enjoy!

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs