Franska’s feest festival

 

Dit cadeautje kreeg ik van May. Je kent haar natuurlijk, ze schrijft elke zaterdagavond de mooiste persoonlijke verhalen op Franska.nl.

 

Je weet natuurlijk al lang wie May-Britt Mobach is. Dankzij haar prachtige verhalen over Flo en natuurlijk ook over van alles wat zich in haar gezin afspeelt. Ik ben apetrots dat May voor me wilde schrijven. Ze schrijft zo mooi. Heel eerlijk gezegd dacht ik in het begin dat ze voor mij over mode zou gaan schrijven, maar toen ze met het idee kwam om dit te doen, wat ze nu doet… Wow. Het is zoveel mooier, specialer en persoonlijker. Hoe vaak ik al niet met tranen biggelend over m’n wangen een mailtje stuurde dat ik het prachtig vind…

 

In het werkend leven is May-Britt de oprichter van Amayzine (‘your daily style insider’). Het ontzettend leuke platform met zulke mooie en enthousiaste editors en daaromheen een super- team. Ik word altijd instant vrolijk als ik ze zie. Het bruist en borrelt altijd om May heen. Heerlijk. Je kun ze natuurlijk volgen op Amayzine.com en op Facebook, maar ook op Instagram. En als je ziet wat er zoal gebeurt, waar die meiden allemaal de hele tijd mee bezig zijn… Wow! Dat May nog tijd voor haar gezin overhoudt…  Chapeau!

 

En dat is dus nog niet eens alles. Ze maakt met haar team ook nog eens het prachtige magazine Amayzine. Een magazine waarvan je wist dat je het wilde hebben, alleen kon je niet bedenken dat zoiets ooit zou bestaan. Maar het is er. Steeds opnieuw en elke keer mooier. Als er weer een nieuwe is, ga ik op een lekker ongestoord moment thuis bladerend aan de keukentafel zitten genieten. Afgelopen zondag weer. Heerlijk. Ik heb na zo’n blader-uurtje het gevoel dat ik in London, New York, Milaan en Parijs tegelijk geweest ben. Zo inspirerend en vrolijk en met humor. Zoals je zou willen dat mode altijd zou zijn. Zal dan ook nooit m’n blad aan iemand anders doorgeven. Veel te leuk. Bewaren dus.

 

Maar mooi dat ik nu toch vijf van die dikkerds door mag geven. Dankjewel May. En dat ga ik dan doen aan de vijf aanstaande winnaars die op de allerleukste manier (in het heel kort) uit kunnen leggen waarom zij hem verdiend hebben.

 

 

 

Kom maar op! Ik zit er klaar voor

Ga snel naar m’n Facebook-pagina en laat je berichtje achter onder dit artikel. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je altijd nog een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via mail winnen krijgen via de mail bericht.

 

Door: Franska