Uitwaaien op het Wad? Kun je winnen!

Met z’n tweeën een nachtje naar een B&B aan het Wad? Wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

 

 

Pak je koffers maar. We gaan noordwaarts totdat we niet verder meer kunnen en we het Wad met zijn uitgestrekte kwelders bij wijze van spreken kunnen aanraken. Het akkerbouwbedrijf waar we verblijven wordt gerund door Jacobien Louwes, die aardappelen, suikerbieten, granen en uien verbouwt.

 

 

Als je hebt ingecheckt in een van super verzorgde, ruime gastenkamers op de eerste verdieping (met apart zitje en heerlijke badkamer!), kun je het reilen en zeilen van het akkerbouwen vanuit je kamer op de voet volgen. Bovendien grenst het Lauwersmeer – één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Staatsbosbeheer – aan de landerijen. En dan is er nog iets wat een verblijf hier in de Groningse Westpolder speciaal maakt. Bij Lauwersoog kun je namelijk de boot nemen voor een oesterexpeditie om nooit meer te vergeten. Als je goed kijkt kun je Schiermonnikoog aan de horizon zien liggen, en de stad Groningen en het Friese Leeuwarden en Dokkum zijn binnen een half uur te bereiken.

 

 

 

Meer dan genoeg te doen en te genieten dus!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Nieuw-Midhuizen, telefoon 06 25264623.

 

 

Winnen?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.