Een nachtje gratis naar De Wildeman

De Wildeman van Zierikzee? Die woont op Schouwen-Duiveland en zo kun je hem leren kennen.

 

 

 

Midden op Schouwen-Duiveland, aan het centrale plein van monumentenstad Zierikzee, staat hotel en restaurant De Wildeman van Zierikzee. Het pand is monumentaal en als de muren konden praten zouden ze heel wat mystieke anekdotes voor je hebben. Twaalf sfeervolle en complete kamers telt De Wildeman. Elke kamer met zijn eigen verhaal en een eigen badkamer. In het gezellige restaurant kunt je terecht voor ontbijt, lunch en diner. En onder het motto dat ‘ieder glas bijzonder moet zijn’ heeft Grandcafé De Wildeman van Zierikzee een fraaie selectie weelderige wijnen en bijzondere bieren.

 

Zierikzee ligt op Schouwen-Duiveland en aan de Oosterschelde. Maar liefst 568 monumenten zijn er binnen de stadsgrachten die worden gekenmerkt door een uniek Middeleeuws stratenpatroon. Verder valt het oudste nog spelende carillon van Nederland op. Het beklimmen van de imposante Sint Lievensmonstertoren is een uitdaging, een bezoek aan de havens de moeite waard. In het sfeervolle centrum zijn terrasjes, boetiekjes en ateliers.

 

Verder kan er uiteraard volop worden genoten van de duinen, stranden, zee en de bossen en imposante natuurgebieden achter de duinen, en kunnen er met een beetje geduld bruinvissen en zeehonden worden gespot.
 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Wildeman van Zierikzee, telefoon 0111 – 451378.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans