Deze week verloten we een nachtje bij B&B De Pingerhoeve

Met z’n tweeën een nachtje naar een Limburgse carréboerderij? Loot maar mee!

 

 

De Pingerhoeve, een typisch Limburgse carréboerderij met prachtig vakwerk, ligt in een klein straatje aan de rand van het Zuid-Limburgse dorpje Nuth. Rondom de hoeve nodigen tal van wandel-, mountainbike- en fietsroutes. Het Pelgrimspad is vlakbij en Het Pieterpad op redelijke afstand. Valkenburg wacht op een steenworp afstand. Maastricht, Tongeren, Luik en Aken zijn vlot bereikbaar.

 

 

Wie hier te gast is wacht een spreekwoordelijk warm bad. Dat komt: de gastheer en -vrouw doen er al het mogelijke aan om je verblijf onvergetelijk te maken. De zeven comfortabele en genoeglijke kamers hebben ieder een ander thema en bieden stuk voor stuk een privé-badkamer en luxe boxspring-bedden.
Het heerlijke ontbijt komt ter tafel in het restaurant. Hier kun je ook van donderdag tot en met zondag terecht voor een uit de kunst diner. De keuken laat zich omschrijven als eerlijk en ook hier is de persoonlijke aandacht de rode draad.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Pingerhoeve, telefoon 045 5778517.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 
 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

  

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.