Prinsje Louis en moeder Kate

Als er vier officiële foto’s van het pasgeboren prinsje Louis de wereld in worden geslingerd, dan is dat een feest voor alle media.

 

Want zo vaak wordt het jongetje niet voor het grote publiek in beeld gebracht. Vader William en moeder Kate houden hun kinderen graag zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Logisch ook, want ze zijn nog zo klein, en de ouders willen dat ze, voor zover mogelijk, een normale jeugd hebben. Nu is het blijde moment daar, dat er wat nieuwe kiekjes te zien zijn van het jongste prinsje. Het jongetje werd op 9 juli gedoopt en dat was een mooi moment voor een fotoshoot. 

 

Er is een prachtige gezinsfoto gemaakt van prins Louis in de armen van zijn moeder, met zijn vader en zijn broertje George en zusje Charlotte om hem heen. En eerlijk: wat is die Charlotte toch een schattige kopie van haar moeder. Dat leuke en ondeugende koppie… Wij smelten. En ook George is een knapperd. Prins Louis werd geboren op 23 april 2018 en zijn oudste broer is al vier jaar. Zusje Charlotte is nu drie jaar oud. 

 

 

Op een andere foto staat de hele familie van het prinsje. Kates ouders Carole en Michael en haar zus Pippa met haar man James zijn ook komen poseren. Natuurlijk zijn ook oom Harry en tante Meghan van de partij, net als opa prins Charles en Camilla. Wat een gezellige boel bij elkaar. 

 

Onze favoriet? De blije blik van Louis die in de armen ligt van zijn moeder. Je hoort hem bijna kraaien van plezier. Deze foto van dit moment tussen moeder en zoon – onbetaalbaar. 

 

BEKIJK DE FANTASTISCHE PLAATJES HIER:

 

Door redactie Franska.nl