Opereren aan je… Wat?

Er is een nieuwe trend in de wereld van de plastische chirurgie.

 

 

Vrouwen laten zich tegenwoordig opereren aan hun… wenkbrauwen

 

Dat veel vrouwen grotere borsten willen en daar wat aan laten verbouwen door een chirurg, komt al jarenlang voor. Maar momenteel is er een nieuwe trend in de wereld van de plastische chirurgie.

 

Vrouwen laten zich namelijk helpen aan hun wenkbrauwen. Niet door een extra lijntje te laten zetten, nee, wenkbrauwen worden tegenwoordig ingesneden. De sneetjes bevatten pigment, waardoor je wenkbrauw weer meer kleur krijgt. Het lijkt zo alsof er een haartje zit, terwijl dat niet het geval is. Het is een precies werkje en ja, je moet het maar durven.

 

Officieel heet het ‘microbladen’. Het lijkt een beetje op een tatoeage zetten, maar dan om er vollere wenkbrauwen aan over te houden. In Nederland wordt de rage, afkomstig uit Amerika, steeds populairder. Wat wel een duidelijk verschil is met een tattoo: je krijgt er geen spijt van. Deze wenkbrauwen blijven namelijk niet voor altijd zitten. Je gaat eens per jaar terug om het bij te laten werken, mocht het je bevallen. Erg veel pijn doet het ook niet, want er wordt een speciale verdovende crème gebruikt. Kijk, dan is het misschien toch net wat minder spannend om het uit te proberen… Wat nu helemaal hip is? Vollere wenkbrauwen waarin de haartjes goed te zien zijn. Dun en donker is een beetje uit de mode. 

 

Snijden in je gezonde vel omdat je vollere wenkbrauwen wilt, gaat het jou wat ver?

 

Door redactie Franska.nl

Bron: RTL Nieuws