Hertogin in kanariegeel

Meghan Markle draagt eindelijk een felle kleur

 

Meghan Markle is, sinds ze op 19 mei getrouwd is met prins Harry, voornamelijk gespot in pastelkleurige tinten. Zo is ze duidelijk dol op nude, poederroze, beige, zachtgeel of heel lichtblauw. 

 

Maar nu gaat de hertogin van Sussex eindelijk voor iets heel anders. Bij een officieel bezoek in Londen trekt Meghan een knalgele jurk uit de kast. Dat valt lekker op. En het staat haar ook nog eens geweldig – dus geel kan zeker weten in haar lijstje van favoriete kleuren om te dragen. De jurk kost vijfhonderd euro en is van ontwerper Brandon Maxwell.

 

Overigens overtreedt Meghan nogal graag de regels, als het gaat om kleding. Zo mag volgens Britse regels de jurk niet boven de knie komen en moeten de schouders altijd bedekt zijn. Nou, Meghan lijkt daar niet zoveel waarde aan te hechten: ze trekt gewoon een gele jurk aan zonder mouwen. Ook zou een regel zijn dat vrouwen altijd hoeden dragen naar formele evenementen. Ook daar maakt Meghan zich nog niet zo druk om. Waarschijnlijk komt ze er zo goed mee weg omdat ze zo’n goede band heeft met de Queen. 

 

Kijk, en dat vinden wij leuk om te horen. De Queen is op haar tweeënnegentigste helemaal gek geworden op haar aangetrouwde kleindochter. Elizabeth en Meghan zijn al meerdere keren schaterend van het lachen gespot op diverse evenementen. En zo vaak zien we de koningin niet zo bulderen van het lachen. Wat bijzonder, zo’n band, ondanks het leeftijdsverschil en alle cultuurverschillen. Het lijkt erop dat de Queen haar met een warm hart heeft ontvangen in de familie en dat is maar goed ook. Want te blote jurkjes of niet: Meghan is een geweldige vrouw voor prins Harry. Wat zou het leuk zijn als ze binnenkort zwanger is, nietwaar?

 

 

Door: Redactie Franska.nl