De Vleesch Lobby

Vegans, vegetariërs, flexitariërs en vleesliefhebbers opgelet. Er is een nieuwe hotspot die je niet wilt missen.

 

 

Het is eindelijk zover. Op 1 april opent De Vegetarische Slager zijn eigen pop-uprestaurant in Den Haag: De Vleesch Lobby. Het restaurant heeft voor iedereen een keuze aan vlees. Het is dan ook één van de eerste vegetarische restaurants ter wereld waar plantaardig vlees het centrale thema vormt. Het nieuwe pop-uprestaurant aan de Hooikade is geschikt voor vegans, vegetariërs, flexitariërs en vleesliefhebbers. Wij kunnen niet wachten om er wat te gaan eten. 

 

Op het menu staan verschillende vegetarische en plantaardige producten met de structuur en beleving van vlees. Of, hoe ze het op het menu ook wel noemen: ‘nieuw vleesch’. Je kunt kiezen uit vega kipnuggets, braadworst, bacon, kipsaté en nog veel meer soorten plantaardig vlees. Het restaurant is niet alleen gericht op vegetariërs, maar juíst ook op vleesliefhebbers. “Wij brengen een ode aan vlees. Ik vind vlees lekker en daarom proberen wij de smaak en beleving van dierlijk vlees te evenaren”, laat oprichter Jaap weten. 

 

Gisteren werd het restaurant om 17.30 uur geopend. Tijdens de opening was het restaurant helemaal volgeboekt. Maar er zijn nog genoeg dagen waarop je kunt aanschuiven om ook te genieten van het ‘nieuwe vleesch’.

 

Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 uur tot 22.00 uur. En op zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur. Je kunt er lunchen en dineren. De locatie van Hooikade 4 is makkelijk te bereiken en ligt aan de gracht in het centrum van Den Haag. 

 

Het nieuwe pop-uprestaurant wordt een plek waar nieuwe ontwikkelingen worden gevierd en innovatie centraal staat. 

 

Dat klinkt als een plek waar je geweest moet zijn dus. Niet waar? Ik ga maar reserveren. 

 

Door: Danique ten Boer