Zoek de verschillen!

Wat is er gedaan?

Irene haar look is iets stoerder gemaakt door de lengte net iets over de schouder te houden maar in een botte lijn te knippen wordt het al iets grover en er zijn niet te veel lagen geknipt. Doormiddel van een beachwave krul techniek krijg je iets meer textuur in het haar. Om de look te creëren is er een krultang gebruikt, waarbij de punten van het haar niet mee zijn gekruld. Qua kleur wilde Irene dat het wat zachter zou lijken. Daarom is ervoor gekozen om de uitgroei te verzachten met wat frisse highlights, zonder dat de totale uitgroei weg is.  Daarvoor heb ik een medium krultang gebruikt maar de punten niet mee gekruld.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Irene gebruikt.

Het haar van Irene is na het krullen afgewerkt met de Wind Blown van Redken voor extra stevigheid. Dit product is te koop in de salons van Rob Peetoom.

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Phoebe, Lotte en Rob Peetoom Make-up: Ruby Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy