By the weetje

Ik weet niet hoe jij je vakanties regelt, maar ik kan er flink druk mee zijn. Er is ineens een makkelijkere oplossing.

 

Kan zijn dat ik een perfectionistische, veeleisende troela ben qua vakanties. Geef ik direct toe. Ik vind, dat als ik dan toch ergens onderweg een stop inplan, het dan ook de leukste moet zijn. Rondrijden tot je iets leuks ziet kan absoluut fantastische verrassingen opleveren, maar om nou precies als je zin krijgt om uit te rusten, op zoek te moeten… en vaak weggestuurd te worden, omdat de boel vol zit, daar kan ik wel een boek over schrijven.

 

Dus… dan zit er niets anders op dan googelen, zoeken, snuffelen in de laptop, in boeken, in tijdschriften, in je stapels met knipsels, in… nou ja… het einde kan zomaar zoek zijn. Toch heb ik zo wel de allermooiste plekjes gevonden. Maar ja, de tijd hè? Tuurlijk is voorpret de halve pret, alleen al dat geregel. Of erachter komen dat booking.com, als je er even een nachtje over slaapt, de prijs alweer omhoog gegooid heeft… Ook minder gezellig.

 

 

 

 

 

Sprak ik laatst Anneke Jansema, die op de Libelle-redactie bekendstond om haar bijzondere vakanties (kijk maar naar haar vakantiefoto’s die hierbij staan. Bijna de hele wereld heeft ze gecoverd. Van Antarctica tot Zanzibar en nog eens dik negentig (ei)landen daartussen op zeven continenten. En wat doet ze met haar kennis en ervaring? Ze begint gewoon als zelfstandig reisagent. Je kunt je wensen aan haar doorgeven en zij gaat voor je aan de slag. Dat is nog eens iets anders dan een kant-en-klare aanbieding dus. Hoewel dat ook via haar kan hoor. Ze is aangesloten bij The Travel Company, wat betekent dat alles wat je via haar boekt onder de voorwaarden van de ANVR en SGR valt.

 

Stel… je bent geïnteresseerd, mail je plannen naar anneke.jansema@travelcompany.nl of bel 06-24133386. Oh ja, ook online kun je je plannen doorgeven: travelcompany.nl/anneke

 

En anders, heel erg veel plezier met de voorpret!

 

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs