By The weetje

 

Heel vaak heb ik zomaar spontaan iets nodig. En dan vooral iets echt Italiaans. En dan is het dus googelen geblazen. Of blind naar een adres dat ik al ken natuurlijk. Een van m’n vaste leveranciers komt altijd meteen weer bovendrijven als ik weet dat er een Italiaans getint feestje in aantocht is.

 

Misschien ken je hem al lang, maar mocht je er nog niet van gehoord hebben, gewoon eens even hier kijken Je voelt je meteen op vakantie. Je kunt er trouwens ook op vakantie, want ze verhuren ook huisjes.

 

En eigenlijk moet ik deze ook even in een adem mee-noemen. Ik heb het er al eens over gehad, maar hij blijft tof  Komen ineens de allerlekkerste Italiaanse spullen all the way uit Veendam. En nog best snel ook.

 

Buon Appetito!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.