BY the weetje

En als je geen plek hebt om er een paar voor mij mee te nemen, neem er dan in elk geval voor jezelf een stel mee. Want dit is zo bijzonder. Vind je hier echt niet. Italië- en USA-fan Franska heeft nog een paar voorkeuren, wist je misschien al. Deze bijvoorbeeld. 

 

Nou is er geen mooier moment om naar Finland te gaan dan tijdens de zomer. Want dan heb je zoveel extra tijd om ervan te genieten met dat lekker lange licht dat je er dan bij krijgt. Nou jaaa, de winter is ook erg prachtig. Want het is er dan ineens een sprookjesland. En trouwens… als het bijna Pasen is, zou je ook even moeten en wel vanwege de Fazer-eggs.  Die moet iedereen eigenlijk een keer gezien en geproefd hebben.

 

Zo bijzonder. Ze weten op duistere wijze melkchocolade in een echte eierschaal te stoppen. Dat is natuurlijk zoveel leuker pellen dan in een zilverpapiertje. Of dan een gewoon ei. 

 

En lekker! Dus… stel… je bent er toevallig. Denk dan even aan mij. En aan jezelf natuurlijk als eerste. Want dit is dé Paastip voor genieters. Als je geluk hebt, vind je ze gewoon op het vliegveld als je teruggaat. In een 6-ei-eierdoosje.

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.