By the weetje

Ik ben in staat om hiervoor de hele boel ondersteboven te halen, ware het niet dat dat natuurlijk veel te ver gaat.

 

                                                                                                                                                             

 

Net als met wonen en met de tuin heb ik qua kleding een heel breed smaakbereik. Veel te breed. Zo komt het voor dat ik kleren kies die ik waarschijnlijk nooit aan ga doen. Maar ik zie het dan gewoon al helemaal voor me: de sfeer, de perfect passende omgeving, en hoe ik daar dan in die jurk, tuniek, laarzen, schoenen etc. rondloop. Tussen gelijkgestemden. Ware het niet dat ik in het echt helemaal nooit naar die plaats of happening toe zal gaan. Gelukkig heb ik intussen bijgeleerd. Even met de benen op de grond en het verstand werkt weer.

 

Dezelfde ervaring had ik met dit fornuis; hartstikke Italiaans, hartstikke Dolce&Gabbana. En daar ben ik nou eenmaal zooo gek op. Betekent hooguit even een nieuw huis, misschien zelfs emigreren. Ergens in Ligurië of Rome gaan wonen. De markt met altijd verse basilicum en allerlei Italiaans lekkers om de hoek. Ruisende zee-geluiden op de achtergrond, gekwebbel van mama’s en de geur van zachtjes pruttelende tomatensaus die langs de waslijnen naar binnen sijpelt. Zoiets. Nou, zie ik allemaal niet zo snel gebeuren.

 

Voor wie het wel gaat kopen… Dolce&Gabbana maakten dit in samenwerking met Smeg.

 

Mooi dat dromen niet verboden is.

 

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs