By the weetje

Zullen we eens een verkiezing houden van de leukste namen van dorpen in Nederland? Rondzwalkend over de kaart van ons eigen landje kwam ik namelijk een hele serie plaatsjes tegen die zo lief of bijzonder klinken en waar ik nog nooit geweest ben. Alleen Biggekerke ken ik, daar kom ik vaker. Daarom ben ik begonnen met onderstaand lijstje. Ik ben al een heel eind gekomen, maar er zijn er vast nog wel meer. Weet jij ze, of woon je in een plaats met een hele leuke naam? Reageer dan bij dit bericht op Facebook en help me met dé verkiezing voor leukste plaatsnaam in Nederland.

 

 • Biggekerke
 • Muggenbeet
 • Raar
 • Dingen
 • Knikkerdorp
 • De Hulk
 • Slabroek
 • Lutjewolde
 • Reutje

 

 

 • Pyramid
 • Het oventje
 • Het Koegras
 • Oude Molen
 • Boerenhol
 • Nummer Een
 • Gaarkeuken

Dankjewel alvast! En fijn weekend.

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs