By the weetje

Ik heb nog iets lekkers voor je weten te regelen. Even kijken of jij de gelukkige bent?

 

Zo ongeveer alles vind ik lekker in Italië. Er zit dan gegarandeerd ook altijd wel een extra kilootje aan als ik van vakantie thuiskom. En al ben ik eigenlijk helemaal geen broodjes-mens, als ik er daar eentje krijg, bijvoorbeeld met prosciutto crudo, mozzarella en basilicum, eet ik m’n vingers er zowat bij op. Ik las in een onderzoek dat ik niet de enige ben die ietsje zwaarder uit Italië terugkomt. Schijnt trouwens ook vanuit Griekenland het geval te zijn. Dankzij onze Italiaanse maand zit ik dus wel de hele tijd met Italië in m’n hoofd, zeker tegen lunchtijd.

 

Zitten we vorige week op de redactie, komt ineens vriendin Kareth binnenlopen met de allernieuwste premium kipburger, de homestyle-crispy-chickenburger van Mac Donalds. Voor iedereen eentje. Cadeautje dat ze voor ons geregeld had bij Mac D himself. Lekkerrr.. Ik was meteen dat hele Italië vergeten en heb m’n vingers erbij afgelikt. En zelfs ook nog het laatste restje saus uit het doosje met m’n vingers opgelikt.

 

Weer eens wat anders als lunch dan altijd die (overigens verrukkelijke) gezonde salades. Ik moest meteen aan m’n zus denken, die bij elke winkel waar ze als kind voor boodschappen kwam aan haar zusje (mij) dacht en dus bij elke plakje worst, koekje of snoepje er ook meteen eentje voor haar zusje vroeg. Lief toch?

 

 

Laat ik ook eens lief doen, dacht ik
 

Zo kwam het dat ik meteen aan Kareth vroeg of ik er ook eentje voor jou kon krijgen. En jawel hoor. Niet voor iedereen, maar toch. Ze heeft het geregeld voor vijf lezeressen met een vriendin, kind, kleinkind, zus, man of moeder. En nu liggen er bij haar dus vijf keer twee cadeaubonnen klaar.

 

Wil je hem ook proeven? Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en snel reageren. Wie weet win je. Geen Facebook? Dan maar even mailen met winnen@franska.nl.

 

Alvast smakelijk!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs