By the weetje

Ik weet een heel leuk valreep-want-ik-heb-niks-gekocht-cadeautje voor Moederdag. En ook nog gratis.

 

Nog een (extra) cadeautje nodig voor Moederdag? Ik had ineens dat liedje in m’n hoofd van ‘Tachtig rode rozen, voor oma lief. Oh wat zou ik die graag willen ge-he-ven. Maar de centjes uit mijn spaarpot die zijn op.’ Etc.

 

Nou, ik weet een oplossing

 

Als je nou bijvoorbeeld even een mooi glad stukje cellofaan pakt. En een leuk lintje. En een lief kaartje schrijft, waarin je je moeder vertelt hoeveel je van haar houdt en hoe dankbaar je bent voor alles wat ze voor je doet en gedaan heeft.

 

Dan kun je in dat cellofaan een kleurprintje rollen van de homepage van Franska.nl. Of van mijn tekening die je altijd bovenaan ziet staan. Print hem gewoon in kleur een paar keer uit en plak de printjes aan elkaar. Heb je zomaar ineens origineel pakpapier. Even een tegoedbon voor dagelijks tijdschrift schrijven, in het pakpapier rollen, cellofaan eromheen. Lintje met het lieve kaartje eraan. En dan geef je je moeder of oma dus gewoon een abonnement op een gratis online magazine; Franska.nl

 

En je geeft haar er ook een heel dikke kus van mij bij. Bij deze. Kun je ook gewoon uitknippen en aan het lintje hangen. Heeft ze vast heel lang niet van je gekregen, zo’n zelf geknutseld Moederdagcadeautje. Puur jeugdsentiment.

 

 

 

Oh ja.
 

Je kunt haar natuurlijk ook nog opgeven voor onze nieuwsbrief. Dan krijgt ze de top-artikelen elke donderdagmiddag in de mail. Lekker makkelijk. Klikken en lezen. Gratis en voor niks cadeau. Wat wil je nog meer?

 

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs