Gebruik jij het al, een bronzer?

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week over het gebruik van een bronzer.

 

Een mooie warme gloed op je gezicht, dat is eigenlijk wat je krijgt als je een bronzer gebruikt. Ik was er altijd een beetje huiverig voor, want ik wil er absoluut niet te bruin uitzien. Wel gezond en zomers. Toen ik hoorde dat je je kaaklijn wat kunt verdoezelen, was ik om en ben ik een bronzer gaan gebruiken.

 

Wat is een bronzer?

Een bronzer is een terra-achtig poeder dat je gezicht een zomers kleurtje geeft. Gebruikte je vroeger de bronzer voor je hele gezicht, doe je dat tegenwoordig alleen nog voor de zijkanten en wangen.

 

 

Hoe gebruik je een bronzer?

Een bronzer gebruik je om je gezicht een subtiele zomerse look te geven. Je maakt met een kwast een 3 op je gezicht, en daarna werk je het uit met een andere kwast zodat het een ’natuurlijk’ effect geeft. Het is zo’n product dat je eigenlijk niet mag zien, maar je wordt er wel net iets mooier van. Je onderkin kun je op deze manier ook optisch wat donkerder maken, zodat deze iets minder opvalt.

 

Welke kleur bronzer?

De kleur van de bronzer moet donkerder zijn dan je eigen huidskleur, zeg maar de kleur die je hebt als je net van een zonvakantie terugkomt. 
 

 

Voor deze vlog heb ik Contouring & Strobing set van Pupa (€ 24,95) gebruikt.

Andere bronzers die je kunt gebruiken:

 

 

 

 

1 Maxi Bronzer met een beetje parelmoer

 

Bourjois Maxi Delight € 13,99

 

 

2 Bronzer met SPF 10 

 

 

Lancaster Sun 365 € 30

 

 

3 Bronzer die het gezicht net iets egaler maakt:

 

Lancome Belle de teint € 42,35

 

 

Door : Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten