Dag zwaaiarmen!

Zo krijg je in drie minuten mooiere armen!

 

Met een paar simpele oefeningen kun je je armspieren trainen. Gewoon in de keuken of in de tuin. Drie minuten per dag en je zal zien dat je in de zomervakantie strakkere armen hebt. Je kunt direct beginnen!

 

Kun je, als je wat ouder wordt, nog wel een mouwloos jurkje aan, wordt mij regelmatig gevraagd. Ik zeg dan volmondig JA. Zelfs al ben je honderdtien dan kun je nog een mouwloos jurkje aan, als jij dat wilt. We worden allemaal ouder en als je ouder wordt, dan worden zowel je spieren als je huid slapper, dat is nu eenmaal zo. Het gaat er vooral om, waar jij jezelf prettig bij voelt. Zelf draag ik nog steeds blote armen met mijn 55 jaar. Wat ik wel doe is mijn armen zo goed mogelijk verzorgen, dus regelmatig scrubben, bodylotion smeren en sinds kort dus ook een paar oefeningen.

 

Ik probeer nu drie oefeningen per dag te doen. Een oefening duurt nog geen minuut, dus in minder dan drie minuten per dag kun je mooiere bovenarmen krijgen…. Zo train je elke dag je biceps, je schouders en je triceps.

Kijk snel naar het resultaat.

 

 

Door: Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze onder andere wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.