Op vakantie met William en Kate?

William en Kate voor het eerst op zomervakantie met hun drie kinderen

 

Met de pasgeboren prins Louis is het weer helemaal spannend: op vakantie gaan. Toch gaan William, Kate en hun drie kinderen dit jaar lekker even weg. 

 

Ze gaan naar een speciale bestemming dit jaar, want voor de eerste zomervakantie met drie kids zoeken ze een plek waar het vooral lekker rustig toeven is. De royals zijn eerst naar het Caribische eiland Saint Lucia gevlogen en toen met een privévliegtuig verder gereisd naar het eiland Mustique. Klinkt chique, hè? Twee jaar geleden gingen ze nog met hun twee kinderen, George en Charlotte, naar het Zuid-Franse Biarritz. 

 

Het eiland Mustique is geliefd onder royals omdat je er weinig toeristen vindt. Ook Kate’s familie is mee op vakantie, behalve haar zwangere zus Pippa. Heb je ook zin in een koninklijk uitje dit jaar? Je slaapt al op het eiland voor een kleine honderd euro per nacht, als je het slim speelt. En in Frankrijk, waar ze een tijdje terug nog van vakantie genoten, kost hun onderkomen je zeker 400 euro per nacht… Tja, geen zachte prijzen. Maar dan lig je misschien wél handdoekje aan handdoekje met de hertogin van Cambridge… En zoiets is natuurlijk onbetaalbaar.

 

Door: Redactie Franska.nl