By the weetje

Inpakstress is met deze handige trucs verleden tijd.

 

Ik ben een slechte inpakker. Het gebeurt mij bijna altijd dat ik te weinig ruimte in mijn koffer heb. Dan worden er wel geplande outfits uit elkaar gerukt omdat dat rokje niet mee mag, maar dat shirtje wel. En dan kom ik aan op locatie en ben ik niet tevreden met de selectie die door mocht gaan van mij. Verschrikkelijk. Dat wilde ik dit jaar vermijden. Dus wendde ik me tot YouTube en kwam daar dit fantastische filmpje van Wehkamp tegen met de beste inpaktrucs. Mijn afgelopen vakantie had ik op deze manier alles bij me, handig ingepakt en wel. Ook jij kan hier vast wat handige tips uit halen die je nog niet kende:

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam