Koninklijke verjaardag

Waarom de verjaardag van Meghan extra speciaal is voor de Queen.

 

Vandaag mag Meghan Markle 37 kaarsjes uitblazen: ze is jarig. Dat wordt uiteraard ook koninklijk gevierd.

 

Meghan en Harry zijn deze maand vrij, ze hebben vakantie. In augustus plant het Britse koningshuis niet al te veel afspraken, waardoor ze tijd hebben om te reizen en te ontspannen. Dat Meghan op 4 augustus jarig is, is voor de Britse koningin extra speciaal. Het is voor haar juist een droevige dag: op deze dag in 2002 overleed haar eigen moeder, Elizabeth Bowes-Lyon, op de fantastische leeftijd van 101 jaar.

 

Meghan viert haar verjaardag vandaag overigens niet. Zij en Harry zijn aanwezig bij een huwelijk van een bevriend stel, in het Engelse Surrey. Een van Harry’s jeugdvrienden, Charlie van Straubenzee, stapt in het huwelijksbootje. Vorig jaar waren Meghan en Harry ook samen op 4 augustus, toen waren ze in Afrika op reis. Harry maakte haar verjaardag toen extra romantisch, aldus de hertogin van Sussex. 

 

Wat de vakantieplannen van de twee verder zijn? Ze gaan sowieso eventjes langs bij oma in Schotland. The Queen zit daar ongeveer drie maanden in een kasteel. Verder hebben ze plannen voor een verre en grote reis naar Amerika, waarschijnlijk volgend jaar. Meghan gaat dan vast wat eerder, zodat ze vrienden en familie kan opzoeken. Hoe fijn voor haar, om haar thuisland even in alle rust te kunnen laten zien aan haar man? We weten zeker dat ze het gezellig hebben met elkaar en we wachten met smart op vrolijk babynieuws…

 

Door redactie Franska.nl