Arme Meghan

Dit is waarom ze haar verjaardagscadeau niet mag houden.

 

Waarom Meghan Markle haar verjaardagscadeaus niet mag houden 

 

Meghan Markle is vorige week 37 jaar geworden en natuurlijk werd dat uitgebreid gevierd. Maar je geloof het niet: ook op haar verjaardag gelden er speciale regels van het koningshuis.

 

Ze mag namelijk niet al haar verjaardagscadeaus houden. Zelfs zoiets leuks, gezelligs en simpels als een cadeau van haar vrienden of familieleden moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo mag ze niets houden waarvoor zou gelden dat ze er iets voor terug moet doen. Bijvoorbeeld cadeaus die bedrijven naar haar sturen en daardoor misschien iets terug verwachten, moeten retour. Natuurlijk sturen de beste modeontwerpers haar allerlei outfits, tassen en schoenen op: maar die mag ze niet zomaar in haar kast leggen.

 

Hiep hiep…

Toch jammer, als je net die prachtige Chaneltas in je brievenbus vindt… Helaas voor Meghan hoort dit bij de regels en de komende weken is haar team dan ook bijzonder druk met alles braafjes terugsturen. Hoe persoonlijk een cadeau ook is: als het koninklijk huis twijfels heeft over de bedoelingen van een cadeau, dan gaat het feestje niet door. Vaak zit er een bedoeling achter: merken en bedrijven willen dat ze hun items draagt, dat ze zo dus stiekem reclame maakt voor hun items. Zo werkt het helaas niet. En geld overmaken dan? Ook dat doen mensen. Ook mensen die ze helemaal niet kent. Het geld gaat ook retour, en als onbekend is waar het vandaan komt, dan mag Meghan kiezen naar welk goed doel het gaat. Nou, dat vinden we dan wél weer een leuke regel. De Britse royals hebben immers genoeg: goede doelen kunnen dan haar verjaardagsgeld wel gebruiken. 

 

Een zielige verjaardag dus, zonder enige cadeau? Gelukkig niet. Het enige wat Meghan wél mag houden zijn bloemen, lekker hapjes zoals chocoladerepen (die worden wel eerst getest natuurlijk) én boeken. Die komen allemaal in de grote boekenkast terecht. Of ze ze állemaal echt leest, is een tweede natuurlijk… 

 

Door redactie Franska.nl