13x Waarom we van vrouwen boven de 50 houden

 

Toen je rond de twintig was, kon je er niets bij voorstellen. Maar nu weet je het wel: vrouwen boven de 50 zijn absoluut de heerlijksten.

 

 

 

Ze zijn veel sexier. Leuk die dames van in de twintig, maar ze zijn zó onzeker over hun lichaam. Putje hier, vlekje daar. Waar ze al niet mee bezig zijn. Terwijl de bodyshape op die leeftijd optimaal is. Twee tot drie decennia ouder en ze zijn niet meer gefixeerd op hun fysieke zwakheden, maar op hun sterktes.

 

Ze zijn beter in bed: ze weten wat ze leuk vinden. Hebben meer aandacht voor hun partner dan voor zichzelf (reden: zie voorgaand punt). Gevolg: veel betere seks.Voor hen geen taboes. Geen gezeur over dingen die vrouwen eigenlijk niet horen te doen.

 

Ze willen niet alles samen met je doen. Ze geven jou vrijheid, omdat ze zelf ook vrijheid willen.

 

Dat betekent dus ook dat je als partner alleen sport kunt kijken, zonder dat ze er perse naast willen zitten en je afleiden met niet ter zake doende vragen.

 

Je kunt zelfs thuiskomen zonder dat je meteen hoeft te vertellen wat je de hele dag hebt gedaan. Ze weet dat je dat wel doet op het moment dat jou dat uitkomt. Eerst even bijkomen.

 

Ze is je zo dankbaar, als je snapt dat haar opvliegers serieus genomen moeten worden.Hun lichaam verliest steeds meer de strijd tegen de zwaartekracht. Dat gevecht kunnen ze niet winnen en maakt hen tegelijkertijd vergevingsgezinder tegenover onze lichamelijke imperfecties.

 

Je kunt ergens met ze over praten: hoe lang kun je een interessant gesprek hebben met meisjes die nog hun eerste sollicitatiebrief moeten schrijven.

 

Ze maken geen ruzie meer in de auto omdat je te hard rijdt (dat kan overigens ook komen omdat de maximum snelheid nu is teruggedraaid naar 100).

 

Ze is de vrouw van je kinderen, die toch best aardig zijn opgedroogd. Daar is zij toch zo ongeveer voor de helft verantwoordelijk voor.

 

Ze snappen dat hun partners denken in oplossingen.

 

 

Door: Falder.nl