Zonder gezeur je kerstboom aan de deur

Die kerstboom uitzoeken en ook nog eens mee zien te krijgen in de auto naar huis, daar ben ik echt zó klaar mee. Wat een gedoe altijd.

 

Laatst ben ik echt het beste ooit tegengekomen, dit moet ik wel met jullie delen. Al het gezeur om die kerstboom en alle rommel die erbij komt kijken is vanaf nu verleden tijd met Kerstboom Aan Huis. Dit is een website waarop je de mooiste kerstbomen (allemaal Nordmannbomen van Veldhuizen & Bisselink) kan bestellen, en die worden dan door hen bij jou thuisbezorgd. Geen gedoe dus met proppen in die auto, al het sjouwen en natuurlijk alle naalden die je maanden erna nog overal vindt.
 
Op de site kan je er eentje uitzoeken en allerleukst: als je voor 21 november bestelt krijg je er een kerstmannetje met mondkapje bij. Heb ik natuurlijk gedaan en ik vind ‘m echt hilarisch staan in de boom. Verder heb ik meer verstand van het versieren dan van de daadwerkelijke bomen, dus ik sta vaak radeloos tussen alle bomen. Er online eentje aanschaffen is wat mij betreft dus echt een uitvinding, ook omdat in mijn mini-autootje alleen zo’n lullig boompje past en dat staat dan toch een beetje sneu in de woonkamer. Dit jaar dus eindelijk een grote. Helemaal blij mee.
 
Handig om te weten: ze kunnen zes dagen per week thuisbezorgen. Bij mij staat ie dus al. Terwijl ik altijd zo last minute ben met dit soort dingen. Dat ligt misschien toch aan corona; ik wil het zo gezellig mogelijk maken thuis. En ik ben goed op weg. Je hebt dan misschien het idee dat het al eind december is als je bij mijn naar binnen stapt, maar dat maakt me niet uit. Het is wel lekker knus.
 
Tot zover de tip van de dag: Kerstboom Aan Huis. Klein nadeeltje is dat je met zo’n grote boom een stuk langer bezig bent met optuigen (en ik ben zelf ook niet zo heel lang), maar ik ben heel blij met mijn mooie boom.