Zomaar een windag op deze Moederdag

 

Moederdag voorbij laten gaan zonder een cadeautje, dat kan natuurlijk niet.

 

Ergens in de jaren ‘80 logeerde ik bij mijn tante in het weekend dat het Moederdag was. Mijn nichtjes en ik zaten op tijd klaar met een puik moederdagontbijtje. De tafel was gezellig gedekt. Versgebakken croissantjes, glaasje jus, je kent het wel. Op een gegeven moment loopt mijn oom even weg om Het Moederdagcadeau te pakken.

 

Terwijl hij een enorme doos met kleurig inpakpapier op tafel zet, zag ik mijn tante verwachtingvol kijken. Wat zou daaaaar nou inzitten? Tjonge, zo’n groot cadeau. Wat lief! 

 

Maar toen mijn tante het pak openmaakte zat er heel iets anders in dan ze gehoopt had. Mijn oom dacht namelijk praktisch en had haar een nieuw koffiezetapparaat cadeau gedaan. Niet eens een hip en luxe Nespresso, maar zo’n slome, voor filterkoffie. Want de vorige was kapotgegaan. 

 

Ik geloof dat mijn tante de hele dag niks meer tegen mijn oom heeft gezegd. Hij had die dag een hoop goed te maken. Had hij nou maar een gekeken bij Pandora, dan had mijn oom meteen een het perfecte moederdagcadeau gevonden. 

 

Want Pandora maakt de mooiste oorbellen, kettingen en armbanden met de bekende bedels in goud of zilver. En vandaag, op Moederdag, mag ik deze set ter waarde van €250.- weggeven. Zomaar!

 

Bedel Sparkling Infinity Heart, Ketting Chunky Infinity Knot & Oorbellen Infinity Knot

 

De set bestaat uit een Chunky Infinity Knot ketting met een Sparkling Infinity Heart bedel en Infinity Knot oorbellen. Gemaakt van sterlingzilver, een 14-karaats roségoud vergulde metaalmix en een glanzend hart dat is bezet met heldere zirkonia, omrand door wit rhodium. Kijk, van zulke glimmertjes word je toch helemaal blij?

 

Dus lieve oppas-, lief-, stief-, wens-, groot-, overgroot- en gewone moeders en alle andere leuke Franska-lezeressen, jullie weten wat je nu moet doen, hè? Een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht over deze Woensdag Windag en je maakt kans. Of mailen naar winnen@franska.nl (als je geen Facebook hebt dan).

 

Heel veel succes!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit