Zoek de verschillen

 

Myrtes krullen zijn weer teruggetoverd.

 

Myrte (37) kwam bij Rob Peetoom binnen met haar haar in een staart. ‘Ik droeg het niet vaak los – terwijl ik dat wel wilde. Voor mijn gevoel was mijn haar nooit zo heel goed geknipt. En ik zou mijn natuurlijke krullen best meer willen laten zien.’

 

Zo kwam Myrte binnen

Dit deed Rob Peetoom

Er is maar liefst 15 centimeter van afgegaan! Dit is gedaan om haar krul meer te activeren. Ook zijn er lagen in het haar aangebracht waardoor de krul veel beter rondom Myrtes gezicht valt.

 

De kleur is door een kleine aanpassing dieper en warmer gemaakt: over het gehele haar is een base-breaker gebruikt. Nu is de aanzet warmer en dieper, waardoor het haar frisser en veel sprekender oogt.

 
Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Myrte zijn gebruikt.

REDKEN Full swirl, vermindert pluizend haar en geeft je krullen glans. REDKEN Rough glay, krachtige haarklei met matte afwerking. REDKEN Wax blast, haarlak.
Allemaal te koop bij Rob Peetoom
 

En het resultaat?

Myrte draagt haar haar nu los. En daar is ze erg blij mee!

 

Mooi hè?

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Haarstylist: Phoebe de Winter, met dank aan: Rob Peetoom Zuidas