Zoek de verschillen 

 

Francis is al héél lang op zoek naar een kapsel dat bij haar past. Kort, lang, krullen ze staat voor alles open. Zou het team van Rob Peetoom haar kunnen helpen?

 

 

 

Resultaat?
Francis vond het een leuke en gezellige dag. Ze is zeer tevreden met haar nieuwe frisse kapsel en de natuurlijke uitstraling die ze heeft gekregen.

Wil jij je ook opgeven? 
Als we straks, als het coronavirus is uitgedoofd, weer naar de kapper kunnen, wil jij misschien ook door het team van Rob Peetoom geknipt worden? Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl 

 

 

Wat is er gedaan?
Francis heeft van nature twee verschillende kleuren in haar haar. Deze werden door middel van kleine highlights meer naar elkaar toegebracht. Dit past veel beter bij haar huid.

 

Hoe?
Het haar is in model geknipt en daarna gekruld. Door het te sprayen met Redken – Redken Curvaceous Full Swirl & Redken 18 Quick Dr. komen de krullen er mooier uit te zien.

 

 

Voor de make-up look werd gekozen voor een natuurlijke en warme tint. Voor deze look werden de producten van ILIA gebruikt.

 

 

Door de liquid light serum van Nova te gebruiken geven we Francis nog een mooie glow

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit