Zoek de verschillen!

 
Dorien: ‘’ik verwacht dat mijn mooie krullen nog veel mooier gaan worden en dat er een meesterhand aan wordt gelegd. Ik hoop dat mijn kapsel hierna altijd snel goed zit, als ik bijvoorbeeld uit de douche stap.

Wat is er gedaan?

De krullen van Dorien zijn aangepakt waardoor ze meer tot zijn recht komen. Dit is gedaan door op de ronding van het hoofd het wat luchtig te knippen. Ook zijn de lijnen wat zachter gemaakt. Dit doet de krullen weer helemaal opleven.

 

Hoe?

Dit is gebruikt voor het haar van Dorien:

De krullen zijn gaan stralen door de Curvaceous Full Swirl van Redken, een crème en serum in één. Om deze mooie krullen ook mooi te houden is de Fabricate 03 in het haar gesprayd aan het begin van de metamorfose. Daarna is met de Redken Rewind 06 textuur in het haar gecreëerd en het kapsel mooi afgemaakt.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

Dorien: ‘’ik ben er heel erg blij mee. Mijn krullen zijn weer helemaal echt mijn krullen geworden, die lekker op mijn hoofd liggen en die willen dansen. En mijn make-up, ja, dat krijg ik zelf nooit zo mooi voor elkaar. Ik ben er héél blij mee’’.

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts