Zoek de verschillen!

 

Ingrid: ‘Ik ben benieuwd wat ze met me van plan zijn. Ik sta eigenlijk wel open voor van alles. Ik hoop dat het een nog mooiere versie van mezelf is en dat ik meer volume ik mijn haar krijg.’

Wat is er gedaan?

Het haar van Ingrid is mooi bijgekleurd. Dit is gedaan met een zogeheten balayage, in een zachte blonde kleur. Hierdoor kleurt het haar heel natuurlijk, van iets donkerder op het hoofd naar steeds wat lichter naar de punten beneden. Er wordt een soort geveegd met de kleuren. Dit voorkomt een duidelijk zichtbare uitgroei. Ook zijn de basiskleuren van het haar wat meer naar elkaar toegetrokken. Want er waren wat verschillende kleurtinten in Ingrids haar te zien. Ook is er een aardig stuk van Ingrids lange lokken afgeknipt, dit geeft een stoerdere uitdrukking, en de textuur aan de voorkant is wat grover gemaakt.

 

Hoe?

Dit is gebruikt voor het haar van Ingrid:

Voor dit kapsel is de Fashion Waves 07 spray van Redken ingezet. Dit zorgt voor meer textuur en wat subtiele slag in het haar. Voor een natuurlijke glans is de Quick Dry 18 van Redken op het haar gebruikt.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

Ingrid: ‘Ik ben heel blij met het resultaat. Stukje korter en zeker mooi van kleur.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts