Zoek de verschillen!

 

Cecil vond het een erg spannende dag. Ze wist niet precies wat ze allemaal kon verwachten en liet het allemaal op zich afkomen. Ze hoopt dat ze goede adviezen krijgt voor haar kapsel. Ook zou ze de grijzen haren aan de zijkant van haar hoofd graag weghebben.

Wat is er gedaan?

Het haar van Cecil is bijgekleurd met mooie, natuurlijke highlights. Dit friste het kapsel op en de mooie blonde kleur werd behouden. Verder is haar kapsel bijgeknipt. De zware lagen aan de onderkant zijn weggehaald en er is meer structuur aangebracht aan de voorkant. Nu heeft Cecil een leuke, frisse pony.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Cecil gebruikt:

Na een heerlijke wasbeurt is het haar van Cecil mooi in model geföhnd. Daarna is er volume in het haar gecreëerd door de Rootful 06 spray van Redken. Om de look helemaal af te maken is de Windblown 05 spray aangebracht. Dit geeft een natuurlijk, warrig volume en een luchtig effect. Daarnaast wordt je haar ook gevoed met vitaminen. Twee vliegen in één klap.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

Cecil: ‘Ik vind het resultaat erg leuk geworden en ik heb goede tips gekregen over hoe ik mijn haar kan doen. Ik vind het echt super.’

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts