Zoek de verschillen!

 

 

 

Wat is er gedaan?

Dorien heeft prachtig vol haar. Door middel van een snijtechniek is er iets meer lengteverschil gecreëerd in de bovenlagen en de voorkant. Dat geeft een frissere uitstraling rondom het gezicht. Qua kleur is er gegaan voor zachte babylights (heel lichte en natuurlijke highlights) rondom het gezicht en de bovenlagen. Dat houdt het fris en natuurlijk. Qua styling is het haar op een natuurlijke manier geföhnd, met een beetje textuur in de punten. Fabricate is gebruikt om het haar te beschermen tegen de hitte en geeft het haar bovendien iets meer textuur. Uiteindelijk is er afgesprayd met de Wind Blown van Redken.

 

Hoe?

Dit is er gebruikt:

 

Voor het föhnen is Fabricate van Redken gebruikt voor meer textuur en bescherming tegen de hitte.

Daarna is het haar afgesprayd met de Wind Blown van Redken. 

 

En het resultaat?

Dorien: “Heel erg blij mee. Echt heel mooi en grappig om het zo te zien. Wel wennen weer, van die korte plukken in mijn gezicht.” 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier. 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

 

Stylisten: Phoebe, Lotte en Rob Peetoom Make-up: Ruby Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy