Zo mooi kan Nederland zijn! Oftewel: welkom in Drenthe.

 

En dan te bedenken dat je hier zomaar twee nachten in een luxe lodge kunt winnen.

 

Zo mooi kan Nederland zijn! Pal tegenover Nationaal Park Dwingelderveld (het grootste gebied met natte heide in heel Europa) en om de hoek van zowel het Drents-Friese Wold als het Leggelderveld. Wat wil zeggen eindeloos veel mogelijkheden om door de afwisselende Drentse natuur te wandelen of te fietsen. Dwingeloo zelf, want daar gaat de reis naartoe, is gastvrij en gezellig en heeft ongetwijfeld een van de allermooiste brinken van ons land. Met daarop en daaromheen verschillende leuke terrassen en eetgelegenheden. 

 

 

Je gastenverblijf heet Lheederhof – gevestigd in een rijks-monumentale boerderij met bijgebouw van begin 1600 – en bestaat uit drie heerlijke lodges. Alle drie geschikt voor maximaal vier personen, met volop privacy en voorzien van alle mogelijke luxe. De lodges hebben een woon-/eetkamer met goed uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer en een eigen terras. De badkamers hebben een regendouche en/of bad en twee badkamers hebben zelfs een infrarood sauna. Voor een derde of vierde gast in de lodge is er een slaapplek in de bedstee die helemaal is aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Bij mooi weer kun je genieten in de boomgaard met fruitbomen of gebruikmaken van de (zonne)terrassen. De lodges zijn op basis van self-catering.

 

 

 

Wat je kunt winnen? Niet één maar twee overnachtingen voor z’n tweeën.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Gastenverblijf Lheederhof telefoon
+31 521 592665 of + 31 6 42566371.

 

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier twee nachten gratis te gaan genieten met z’n tweetjes? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans