Zo loopt je lippenstift
nooit meer uit!

Als je ouder wordt en je lijntjes rondom je lippen gaat krijgen, dan weet je ook dat de lippenstift gaat uitlopen in die fijne lijntjes! 

 

Elke week vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week een slimme beautytruc van een professional die ervoor zorgt dat je favoriete lippenstift nooit meer uitloopt!

 

Als je ouder wordt en er fijne lijntjes bij je lippen ontstaan, gaat je lippenstift sneller uitlopen. Helaas kan ik dat uit eigen ervaring bevestigen. Vorige week was ik op een Beauty Event, en hoorde ik een heel slimme truc. 
 
1 Met een waxpotlood teken je de contouren van je lippen Elixir Lip Liner Max Factor €7 www.douglas.nl

 

2 Met een lippotlood teken je de vorm van de lippen in en kun je eventueel je lippen iets groter maken door de lijn net iets buiten de lipcontour te trekken. Het is ook een handige manier om je lippen symmetrisch te maken. 

 

 

3 Kleur met hetzelfde lippotlood de lippen in, daardoor blijft de lippenstift beter zitten.

 

4 Stift de lippen met je favoriete lippenstift en je zult zien dat de lippenstift veel langer blijft zitten en niet uitloopt.

Door: Anita Willemars

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Anita Willemars