Zijn we nu eens klaar met het liefdes­leven van André Hazes?

 

Op een gegeven moment neem je mensen misschien niet meer helemaal serieus. Dat punt bereikte ik na de mediastorm toen het bekend werd dat André Hazes er met Bridget Maasland vandoor ging.

 

En ik maar denken dat niets of niemand Meghan Markle en Prince Harry uit het nieuws kon verstoten. Zat ik dus volledig mis, want uit het niets ging André Hazes met Bridget Maasland. RTL Boulevard (waar mevrouw Maasland zelf aan de desk stond – handig om zo alles een beetje in de hand te houden) draaide overuren, Story en Privé hebben meer mensen in dienst genomen en heel Nederland stond op z’n kop. Atlhans, zo leek het.

 

Ja, ik weet het: er is al zoveel over geschreven en iedereen kan zich ook met z’n eigen leven bemoeien. Dat weet ik natuurlijk en sterker nog, ik ben het ermee eens. Maar ik verbaas me er toch wel over dat twee mensen die zó in de spotlight staan hun lief en leed ook allemaal online gooien. En vervolgens dan héél verbaasd en bijna gekwetst zijn dat mensen over hen praten. Sowieso vervelend als een relatie uit gaat natuurlijk. Alhoewel, relatie? Kan je van een oprechte relatie spreken als het al met al een maand of drie heeft geduurd?

 

Hoe dan ook, Dré en Bridget gaven de mediadruk de schuld. Kon ik ergens nog inkomen. Nu, een weekje later, is Dré weer terug bij Monique, de moeder van z’n kinderen. En deelt dit vervolgens ook weer meteen op Instagram. Over die mediadruk gesproken… Dan moet je het toch ook niet opzoeken? Begrijp me niet verkeerd, hartstikke leuk dat het weer goed is en ze weer een gezin vormen, maar je kan misschien ook te veel delen met heel Nederland. 

 

Dus ja, ook ik heb het weer over André en Monique. In een week waar het coronavirus voor het eerst in Nederland wordt geconstateerd, gaat het vooral toch over waar André nu woont (weer bij Monique dus). Misschien is het ook wel lekker, dit soort nieuws lezen? Weet je ook weer waar het echt om draait in de wereld. En tsja, dat is dus inderdaad niet het liefdesleven van André Hazes. 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer