Zien: trailer van de eerste Nederlandse kerstfilm Hotel Sinestra

hotel sinestra elise schaap

 

Haal je huis alvast even leeg; er moet een kerstboom in passen. Laat Mariah Carey even weten dat ze zichzelf kan afstoffen, want het is bijna weer tijd.

 

 

 

Sterker nog, we kunnen eigenlijk nu al gewoon gênant gaan meeschreeuwen met All I Want For Christmas Is You, want de trailer van de eerste (Nederlanse) kerstfilm is gelanceerd en dat vind ik een prima startschot. Ik verklaar het kerstseizoen voor GEOPEND.

 

Deze Nederlandse kerstfilm heet Hotel Sinestra en heeft Elise Schaap in de hoofdrol. Daar wordt iedereen volgens mij gelijk al enthousiast van, want is er iemand die haar niet leuk vindt? Volgens mij niet. Haar medespeler is Jeroen Spitzenberger, die ik minstens net zo leuk vind. So far, so good.

 

Hotel Sinestra is een echte familiefilm — is normaal niet helemaal mijn ding, maar met kerst maak ik daar graag een uitzondering voor. Een groep kids ervaart tijdens hun kerstvakantie hoe het is als er helemaal geen volwassenen zijn. We volgen de elfjarige Ava, die haar ouders he-le-maal zat is als ze logeren in het Zwitserse Hotel Sinestra. Ze wenst dat ze verdwijnen en voilà: de volgende dag blijkt haar wens te zijn uitgekomen.

 

Dat klinkt als iets waar ikzelf onwijs blij van zou zijn geworden op mijn elfde: een heel hotel met allemaal leeftijdsgenootjes voor jezelf. Eén groot feest. Maar ja, dan valt de stroom uit en heb je toch echt een volwassene nodig die dit kan fixen. De oplossing: de ouders terugvinden, om zo kerst te redden. Aaahh.

 

Check de trailer hieronder maar en zet 14 december in je agenda, want dan draait Hotel Sinestra in de bioscopen.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer