Zien: de outfits van Koningin Máxima en Prinses Amalia op Prinsjesdag

amalia asos

 

Vandaag is de derde dinsdag van september en dat betekent: Prinsjesdag.

 

 

 

En ik kan je natuurlijk bijpraten over wat er allemaal is verteld tot nu toe, want het is toch wel dé belangrijkste politieke dag van het jaar. Ja, dat kan ik doen… Maar zullen we het gewoon even hebben over wat iedereen aanhad? Jaaa, goed plan.

 

Amalia in groene asos jurk op prinsjesdag

 

Amalia ziet er serieus prachtig uit en daarom wilde ik meteen weten wat zij droeg. En wat blijkt? Een jurk van Asos, die nog te koop is voor een heel keurig prijsje. Opgelet: hij is wel al ‘low in stock’, want waarschijnlijk zit half Nederland hier ineens op te azen. 86 Britse pond kost-ie, wat omgerekend zo’n 100 euro is. Snel bij zijn dus als je ‘m ook wilt bestellen, want deze is binnen no time weg.

 

 

Koningin Máxima draagt een grijze mantel van Benchellal, een Nederlandse ontwerper met roots in Marokko. Een designer die flink aan de weg aan het timmeren is: in 2020 won hij nog de Vogue Fashion Price. Deze steun van Máxima zal hem dan ook waarschijnlijk erg goed doen, maar meer bekende gezichten zijn fan van zijn creaties: Sharon Stone, Alicia Keys en Priyanka Chopra werden er ook al in gespot.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door BENCHELLAL (@benchellal)

Beeld: NOS

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer