Wordt juli de beste maand voor jou?

 

Een nieuwe maand, nieuwe kansen. Maar is juli de beste tijd van het jaar voor jou? Check je sterrenbeeld maar, want dat verklapt een hoop over jouw komende weken.

 

 

En psst, geluksvogels: Kreeft, Schorpioen en Vissen. Jullie kunnen je geluk niet op, deze maand

 

Kreeft
De Kreeft geniet van nieuwe uitdagingen deze maand en er gebeurt veel in het privéleven. Op het werk is het rustig, maar dat bevalt je eigenlijk prima. Je bent druk bezig met van alles en nog wat en dat houdt je energiek en happy. Niets zit je tegen in deze maand. Je zit lekker in je vel, besteedt veel tijd aan je vriendinnen en je lacht vaak. Hou dat lekker vol tot in augustus.

 

Leeuw
Je geeft meer dan je ontvangt en dat zit je in juli niet helemaal lekker. Je voelt je ongehoord en ongezien door je naasten, probeer er op een subtiele manier wat van te zeggen. Plan gezellige dingen, dat doet je goed. In juli zul je zien dat je op persoonlijk vlak groeit en in je carrière voor wat spannende momenten komt te staan. Hou je hoofd koel en overleg met anderen, dan kom je er helemaal uit wat het beste voor je is.

 
Maagd
Je bent kieskeuriger dan ooit en je humeur en gedrag zijn onvoorspelbaar. Je weet gewoon niet zo goed wat je wilt met je leven en wat je leuk vindt. Je bent streng voor jezelf, misschien iets te streng. Neem ook eens een dag vrij, geniet van het lekkere weer en pak die rust. Je hoeft niet altijd het hoogst haalbare van jezelf te vragen, toch?

 

Weegschaal
De zomer is niet je favoriete tijd van het jaar en daarom voel je je soms wat teneergeslagen. Je bent onrustig omdat je door het mooie zomerweer het gevoel hebt dat je overal moet zijn en wat moet doen. Laat dat los: je kunt niet alles doen en willen. Let op wat en vooral wie belangrijk is voor je en besteed daar je meeste tijd en energie aan, dat maakt je uiteindelijk het meest blij.

 

Schorpioen
In je liefdesleven zit je deze maand helemaal gebakken: je geniet van je partner en jullie tijd samen. Je vriendschappen kunnen wel een opkikker gebruiken. Probeer daarom niet te snel fel te zijn tegen vriendinnen, maar bied een luisterend oor. Op je werk zit je in een rustige periode, wat ook wel lekker is. Zo heb je deze maand weinig stress en meer ruimte voor je eigen ontwikkeling en vooral… Plezier. Ga dat terras maar op.

 

Boogschutter
Deze maand van het jaar is voor jou de ideale tijd om het eens wat minder serieus te nemen allemaal. Drink een rosé, lach en praat met vrienden en familie en geniet van onbezorgde dagen. Het leven is wat jij er van maakt, dus maak er in deze tijd van het jaar wat van. Laat problemen even voor wat ze zijn, dat komt na juli wel weer.

 

Steenbok
Het is een verrassende maand voor je: er kan veel gebeuren in je liefdesleven. Je staat open voor nieuwe ervaringen en dat ga je meemaken. Het wordt spannend en even wennen, maar uiteindelijk wordt je leven er alleen maar leuker van. Wees niet te strikt voor jezelf, dat is nu even niet nodig. Al die orde en regelmaat waar je zo van houdt, dat komt na de zomer wel weer.

 

Waterman
Je doet ook deze maand volledig je eigen ding en dat doe je bijzonder goed. Je bent gelukkig en straalt dat uit naar anderen, wat je in juli een heerlijk sociaal dier maakt. Plan lange avonden in in de zon en je momenten met je naasten, daar krijg je oneindige energie van die je weer in je werk kunt gebruiken om een stap verder te komen.

 

Vissen
Het is een heerlijke maand voor je, waarin je weinig te klagen en mopperen hebt. Je doet het goed op je werk en dat blijft alleen maar beter gaan. Je kunt mooie verrassingen verwachten en goede deals sluiten. Daarnaast zit je in je liefdesleven helemaal oké en je mag daar best bewust van genieten, want je hebt het eigenlijk maar wát goed voor elkaar in het leven.

 

Ram
Je bent deze weken heel enthousiast en je begint met volle energie aan van alles en nog wat, maar of je het ook echt af maakt? Dat zul je later in het jaar pas zien. Maar ach, je leert er hoe dan ook van. Kies lekker je eigen pad, volg je eigen passies en maak een feestje van elke dag. Dat kun je als je je best doet. In juli zul je niet vlammen op je werk, maar maak je daar geen zorgen om. Dat komt wel weer.

 

Stier
Meer dan ooit geniet je van de kleine dingen in het leven. Je staat sterk in je schoenen en op je werk kan dat goed van pas komen. Privé is het nu tijd om wat meer tijd te maken voor iedereen die er toe doet. Wie heb je al te lang niet gezien? Plannen maar, want voor je het weet is die heerlijke zomer weer voorbij en is de rosé weer ingepakt voor het volgende seizoen. Let goed op je eigen mentale gezondheid.

 

Tweelingen
Het is helemaal jouw tijd, juli. Je geniet van je vrienden om je heen en de leuke dingen die je doet. Je werk maakt je even wat minder uit en dat is juist goed voor je. Je zit mentaal lekker in je vel en je komt vrolijk over op anderen, wat een fijne eigenschap is van je. Laat je werk vooral even liggen als je iets sociaals kunt doen, daar krijg je veel positieve energie van deze maand.

 

Door: Redactie Amayzine.com