En? Ben je al gesmolten door het warme weer? Hoog tijd voor een fijne prijs op onze Woensdag Windag

 

 

 

Hoe lekker de zon op je snoet ook is, hij maakt dat je huid wat sneller veroudert. Weleda heeft daar een prima oplossing voor. Zij ontwikkelden een gezichtsverzorgingslijn speciaal voor de 40-plushuid die de tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaat. Zo bevat hun fijne Verstevigende Gezichtsverzorgingslijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geloof mij maar, dat werkt! Je krijgt er een stevige en stralende huid voor terug.

 

 

 

In deze gloednieuwe formule staat de unieke combinatie van biologische granaatappelpitolie en peptiden van biologische macawortel centraal. Deze maca ken je misschien als superfood want hij is rijk aan vitamine C, zink, ijzer en calcium. Weleda slaagt er als een van de eerste cosmeticamerken in om dit ingrediënt in haar gezichtsverzorging te integreren. Samen vormen deze ingrediënten een krachtig duo om je rimpeltjes te lijf te gaan.

 

 

Dit superluxe pakket wil je winnen hoor. Want wat zit erin?  

 

Een serum dat rimpels vermindert, de celvernieuwing activeert en je meteen een hydratatie-boost van jewelste geeft. Een heerlijke, verstevigende oogcontourcrème die rimpeltjes vermindert en ook donkere kringen en wallen doet verdwijnen. Hij is zo zacht voor je huid dat je hem ook kunt gebruiken als je contactlenzen draagt. Uiteraard zit er ook een verstevigende dagcrème bij die niet alleen langdurig hydrateert, maar je huid ook beschermt tegen blauw licht van je tablet, je mobiele telefoon, je led-tv of de ledlampen in je omgeving. En als laatste een zalige nachtcrème die z’n werk doet als je ligt te slapen. Dan activeert hij de celvernieuwing waardoor je rimpeltjes zachter worden en voedt hij je huid direct en intensief. Deze dag- en nachtcrème zitten allebei in een groene glazen pot van gerecycled glas, die je vervolgens weer eindeloos kunt recyclen. Zo ben je ook lekker duurzaam bezig.

 

 

Iets voor jou? Dacht het wel hè?! Stuur snel je adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet ben jij die geluksvogel die dit prachtige pakket ter waarde van ruim €100,- wint.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit