Woensdag Windag x Sunny Cars

 

Je bent natuurlijk gewend dat Franska allerhande grote prijzen voor je regelt, maar ik mag even een keer inbreken in haar weggeef-festijn.

 

Want wat zag ik in de poll op Franska.nl twee weken terug? Jullie gaan graag met de eigen voiture op pad, maar nog liever wordt er een auto geboekt op het vakantieadres. Wat ik snap, want naar de plaats van bestemming treinen, varen of vliegen om daarna de auto te pakken, dat doe ik zelf ook het liefst (je mag dus drie keer raden hoe ik de poll beantwoord heb). Ik toerde al eens dwars door het midden van Italië, deed de zuidkust van Australië per auto en ontdekte al ‘mijn’ Griekse eilanden op vier wielen (ik kom daar veel en graag). Een auto geeft je vrijheid, je komt in dorpjes en bij baaitjes waar je anders nooit komt en je hoeft niet te zeulen met plastic zakjes die eigenlijk altijd al een beetje beginnen te scheuren onderweg naar je hotel-huisje-appartement. En omdat jullie op je vakantieadres ook zo graag lekker mobiel zijn, heb ik een tegoed voor je geregeld, bij onze vrienden van Sunny Cars. Je kunt 100 euro winnen, om zelf je plaats van bestemming te gaan ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is met ons delen waar en wanneer je het wilt spenderen. Simpel, toch? Fijne vakantie en bon voyage. 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans