Deze Woensdag Windag heb ik een tof prijsje voor je gefixt en je mag zelf kiezen welke kleur je wilt hebben…

 

 

 

Katelijn Langeveld is gek op mooie woonaccessoires. Jarenlang droomde ze over haar eigen bedrijf en twee jaar geleden is ze maar gewoon begonnen. Zo werd Mippe een feit, een webwinkel vol met vrolijke serviezen, kaarsen, vazen en papier- en schrijfspulletjes. Samen met haar man, die toevallig ook ontwerper is, lanceerde ze meteen ook een nieuw Nederlands designlabel: Studio Mippe. Met SWEET bedachten ze een hoogwaardig stalen wandsysteem met een gekleurde poedercoating dat uit losse onderdelen bestaat. Het is zo gemaakt dat je met verschillende wandplankjes, schaaltjes en haakjes een superhandige eyecatcher aan je muur hangt om je mooiste dingetjes te etaleren.

 

De nieuwste vondst is de spiegel See You!, een ideale set om bijvoorbeeld in de gang op te hangen voor nog even een laatste blik, net voordat je deur uitgaat. Make-up, een kettinkje, je armband of je mobiel: je kan het er allemaal op kwijt. De set bestaat uit een beugel met daarin een spiegel, medium Sweet tray en de Hook On haakjes. De See You! is in negen eigenwijze kleuren verkrijgbaar zoals Fresh & Minty, Yummy Yellow en Fluffy Pink.

 

Superhandig, want zo ben je dus nooit meer je sleutels kwijt, die kun je aan een van de zeven haakjes ophangen als je binnenkomt. (Ook fijn als je pubers in huis hebt die nooit weten waar ze hun huissleutel hebben gelaten!)

 

Het is dat ik niet aan de Woensdag Windag mee mag doen, want dan wist ik het wel. Iets voor jou? Stuur me dan een mailtje via winnen@franska.nl met je naam en adresgegevens en de kleur die je zou willen hebben en wie weet is de set voor jou!

 

mippe woensdag windag

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit