Ook zo genoten van het lekkere weer de afgelopen dagen? Dan ben je vast blij met de Woensdag Windagprijs die ik nu mag weggeven

 

 

 

Je zult het de afgelopen dagen vast wel gemerkt hebben met dat felle zonnetje: je huid schrikt zich een hoedje. Na een uurtje buiten zat ik al met een paar rode konen en ook mijn hals en decolleté voelden een beetje verbrand. Zo snel gaat dat dus. Bovendien zorgt dat teveel aan zon voor tekenen van huidveroudering, zoals rimpeltjes, verslapping en pigmentvlekjes, en dat vindt geen enkele vrouw toch leuk?

 

 

De huid van je hals en je decolleté is veel dunner en gevoeliger dan je gezichtshuid maar ook ik vergeet die delen vaak in mijn huidverzorgingsroutine. Daar moet ik dus beter op letten en dat gaat stukken beter met een aparte tube in mijn badkamerkastje. Zoals deze doeltreffende crème van Remescar, Hals & Decolleté, die de tekenen van huidveroudering onmiddellijk en zichtbaar vermindert.

 

 

 

Een heerlijke emulsie die makkelijk smeert en niet plakkerig is, gemaakt met ingrediënten die bijna volledig van natuurlijke oorsprong zijn. De crème werkt volgens de L.F.T.-technologie die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze unieke technologie die bestaat uit 3 elementen. Ten eerste: onmiddellijke lifting en versteviging van de huid van de hals en het decolleté waardoor de huid meteen strakker oogt en een beetje wordt gelift. Vervolgens collageenstimulatie door chlorella, een groene alg die alle bouwstenen van collageen, antioxidanten en vitaminen bevat, waarvan is aangetoond dat het de collageensynthese stimuleert. En tenslotte: natuurlijke anti-rimpel-ingrediënten die helpen om de huid op te vullen en het verschijnen van rimpels te verminderen. Bovendien is de crème heel mild voor je huid, heb je maar een beetje nodig en (het allerbelangrijkst) het werkt echt. Al na een dag zie je onmiddellijk resultaat dat tot wel 8 uur zichtbaar blijft. Kijk, daar heb ik wat aan!

 

 

Jij ook? Laat me dan nu subito in een reactie onder dit Facebookbericht weten waarom je deze fijne prijs wil winnen en wie weet zie jij er straks ook jaren jonger uit!

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Woensdag Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit