Zo vlak voor kerst mag ik op Woensdag Windag een waanzinnige prijs weggeven aan iemand die zich weleens een luxepoes zou willen voelen. 

 

 

 

Eerlijk zeggen: koop jij weleens echt heel goede cosmetica voor jezelf? Zo’n frivole luxe die je wel heel graag zou willen hebben, maar eigenlijk niet voor jezelf onder de kerstboom legt? Dan moet je maar snel even verder lezen want vandaag mag ik aan drie lezeressen een geweldig huidserum van QMS weggeven, dat wél doet wat het belooft.

 

Hun huidverzorging is namelijk ontwikkeld op basis van wetenschappelijke logica in plaats van fabeltjes. Het QMS Density Structure Night Serum is een hoogwaardig product met een basis van hyaluronzuur en vitamine E, dat je wangen en kaaklijn verstevigt waardoor je er zomaar jaren jonger uitziet. Deze combinatie van actieve ingrediënten werkt echt om de productie van collageen in je huid te stimuleren, de celvernieuwing te bevorderen en de stevigheid van de huid te herstellen. Je huid ziet er weer egaal en gehydrateerd uit en voelt heerlijk glad aan. Zeker nu het winter is en de verwarming wat hoger staat kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken.

 

Het serum is easypeasy in gebruik: voor je naar bed gaat breng je het met een liftende beweging aan op een schone huid en meer hoef je niet te doen. Slapend nog mooier worden, wie wil dat nu niet? Jij vast wel, dus stuur me een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet ben jij een van de geluksvogels die dit magische flesje ter waarde van €198,- (!) binnenkort in haar badkamerkastje heeft staan.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit